Vuit dels deu concerts de la Schubertíada han exhaurit les seves localitats i degut a la demanda existent, l'organització ha decidit ampliar l'oferta per facilitar l’accès a la proposta d’enguany, tot complint totes les normatives i mesures sanitàries derivades de la pandèmia originada pel Covid-19.

Per facilitar l’accès de més persones als concerts de la Schubertíada i satisfer la demanda existent, s’han pres les següents mesures:

  • Afegeixen un nou concert el 26 d’agost que suposa l'anhelat debut a la Schubertíada de la pianista britànica Imogen Cooper, considerada una de les millors pianistes schubertianes del món. Interpretarà un recital amb obres de Schubert i Beethoven.
  • Matthias Goerne & Alexander Schmalcz (27 d’agost) i el Quartet Casals (30 d’agost) oferiran un doble passi dels seus programes. El primer passi serà a les 19.30h i el segon passi a les 22h. Les entrades adquirides fins al moment per aquests dos concerts valen pel primer passi a les 19.30h.
  • Ampliació parcial d’aforament dels concerts de Florian Boesch & Malcolm Martineau (20 d’agost), Juliane Banse & Wolfram Rieger (21 d’agost), Andrè Schuen & Daniel Heide (22 d’agost) i Kallias Ensemble (29 d’agost) per satisfer la demanda existent i mantenint les restriccions presses per cumplir amb les mesures de seguretat.

Totes aquestes mesures s’aplicaran a partir del dijous 9 de juliol i es podran adquirir les localitats al web www.schubertiada.cat