12 de juny de 2020
12.06.2020
L'Empordà
La Jonquera

L'Ajuntament de la Jonquera inicia la 21a edició del Concurs Fotogràfic de l'Albera

El certamen té com a objectiu promocionar la riquesa natural, cultural, patrimonial i paisatgística de l'Albera

12.06.2020 | 13:08
"Concert de tardor", la imatge que va obtenir el segon premi al concurs del 2019.

Per tal de potenciar i promocionar la riquesa natural, cultural, patrimonial i paisatgística de la serra de l'Albera, l'Ajuntament de la Jonquera organitza la 21a edició del Concurs Fotogràfic de l'Albera, amb el suport de la Secció Fotogràfica de l'Associació Cultural i Esportiva Jonquerenca (ACEJ) i del Paratge Natural de l'Albera.

Podrà participar-hi tothom que ho desitgi, amb un màxim de tres peces per autor, i els guanyadors s'emportaran 180€ (primer premi), 120€ (segon premi) i 60€ (tercer premi). Enguany, per tal de complir amb les mesures de seguretat derivades de la crisi sanitària per la Covid-19, els participants hauran de fer arribar les seves fotografies per correu postal o bé demanant cita prèvia a Can Laporta. El termini per presentar-les és del 15 de juny al 15 de juliol a les 14h.

La temàtica de les obres ha de tenir a veure amb el patrimoni natural, monumental, cultural, els costums o el paisatge urbà. La fotografia haurà d'estar localitzada al massís de l'Albera. Les fotografies seran exposades del 5 de setembre a l'11 d'octubre al Centre d'Informació i Interpretació de l'Albera "Can Laporta·, i a patir del 13 d'octubre en format exposició itinerant en especials culturals i socials de municipis de l'Albera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook