Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

'Sota pressió', l'exposició castellonina que tracta la pressió entre adolescents

La mostra es pot veure als Espais Joves del municipi

'Sota pressió', l'exposició castellonina que tracta la pressió entre adolescentsEMPORDA.INFO

Durant els propers dies, els Espais Joves del municipi acolliran l'exposició/taller "Sota Pressió", de l'associació Promoció i Desenvolupament Social (PDS).

L'exposició/taller que porta per títol "Sota pressió", es presenta com una proposta educativa enfocada a la prevenció de les drogodependències i altres conductes addictives amb grups d'adolescents i joves al voltant de la pressió de grup, l'assertivitat i la presa de decisions.

El treball educatiu d'aquests temes és important des d'un punt de vista preventiu atès que les pressions dels amics i companys/es són un dels factors sovint implicats en el consum de drogues i en altres conductes problemàtiques o de risc durant l'adolescència.

Des dels Espais Joves es treballen el comportament, la prevenció de conductes de risc i la presa de decisions, per tant, aquesta activitat ajudarà a despertar l'esperit crític dels i les joves per tal que reflexionin abans d'afrontar situacions.

L'adolescència és una etapa de formació de la personalitat i és el deure de la societat i dels educadors/es aportar coneixements al col·lectiu jove per apuntalar la transició de persones amb criteri i capacitat de reflexió.

Aquesta activitat, doncs, és una eina més per ajudar-los a prendre decisions més encertades o, si més no, reflexionades i per això comptaran també amb unes dinàmiques dirigides per un tècnic/a en prevenció de drogodependències i experiència amb joves i educació.

L'exposició es va instal·lar ahir dimarts a l'Espai Jove "el Centro" on serà durant tota la setmana i seguidament es traslladarà a l'Espai Jove del Casal Cívic de Comercial Alberes fins el divendres 14 de febrer. Les dinàmiques es portaran a terme avui dimecres i divendres al "Centro" i dijous i divendres al Casal Cívic d'Empuriabrava també pels alumnes del PTT de vendes i la UEC del l'Institut de Castelló d'Empúries.

Prem per veure més contingut per a tu