El Teatre Museu Dalí de Figueres ha rebut una visita molt especial durant aquestes festes de Cap d'Any. Es tracta de David Rubin, el nou president de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood. Rubin, acompanyat per Paula Herold, ha pogut conèixer a fons el recinte dalinià de la mà de la seva actual directora, Montse Aguer. Junts s'han fet una foto en el pati del Museu, just a sota de les escultures que recorden, segons alguns visitants, la figura dels Oscar.

El veterà director de càsting David Rubin, va accedir a la presidència de l'Acadèmia aquest passat estiu. La seva trajectòria professional inclou, entre altres títols, pel·lícules com Tomàquets verds fregits (1991), La família Addams (1991), El pacient anglès (1996), Romeu i Julieta (1996), Els homes de negre (1997), Les noces del meu millor amic (1997), El talent de Mr. Ripley (1999) o Hairspray (2007).

Rubin va secceir en el càrrec a John Bailey, que va estar al capdavant de l'Acadèmia durant dos anys després de substituir a Cheryl Boone Isaacs.

La Fundació Gala Dalí va aprofitar la seva visita per a felicitar-lo per aquesta nova responsabilitat cinematogràfica.