Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El director de l'Acadèmia dels Oscar de Hollywood, David Rubin, visita el Museu Dalí

La Fundació Gala-Dalí ha aprofitat la seva presència per a felicitar-lo per la seva recent elecció

El Teatre Museu Dalí de Figueres ha rebut una visita molt especial durant aquestes festes de Cap d'Any. Es tracta de David Rubin, el nou president de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood. Rubin, acompanyat per Paula Herold, ha pogut conèixer a fons el recinte dalinià de la mà de la seva actual directora, Montse Aguer. Junts s'han fet una foto en el pati del Museu, just a sota de les escultures que recorden, segons alguns visitants, la figura dels Oscar.

El veterà director de càsting David Rubin, va accedir a la presidència de l'Acadèmia aquest passat estiu. La seva trajectòria professional inclou, entre altres títols, pel·lícules com Tomàquets verds fregits (1991), La família Addams (1991), El pacient anglès (1996), Romeu i Julieta (1996), Els homes de negre (1997), Les noces del meu millor amic (1997), El talent de Mr. Ripley (1999) o Hairspray (2007).

Rubin va secceir en el càrrec a John Bailey, que va estar al capdavant de l'Acadèmia durant dos anys després de substituir a Cheryl Boone Isaacs.

La Fundació Gala Dalí va aprofitar la seva visita per a felicitar-lo per aquesta nova responsabilitat cinematogràfica.

Prem per veure més contingut per a tu