La sala d'actes de l'Institut Ramon Muntaner ha acollit la presentació del memoràndum del XVI Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada, certamen literari que organitza l'institut i que enguany va premiar el llibre 'Jo soc aquell que va matar Franco', de l'escriptor Joan-Lluís Lluís. Aquesta edició recull l'acte de lliurament del guardó a Joan-Lluís Lluís per aquesta novel·la.

En el decurs de l'acte el filòleg Jordi Pla i l'historiador Alfons Romero ha llegit a ponència "Una agosarada acció cultural als anys vuitanta", sobre la col·laboració de Rafael Pascuet i Maria Àngels Anglada a les publicacions culturals Hora de Llibres i Papers Empordanesos.

Jo soc aquell que va matar Franco de Joan-Lluís Lluís (Perpinyà, 1963) va obtenir, el passat 17 de juny, el Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada a obra publicada que promou l'Institut Ramon Muntaner, de Figueres, amb la voluntat de contribuir al foment de la literatura catalana, refermar la projecció cívica i cultural de l'institut i enaltir la memòria de l'escriptora Maria Àngels Anglada (Vic, 1930 - Figueres, 1999), que va ser professora del centre. L'acte s'ha fet aquest dimats al vespre a l'Institut.