S'acaba temporada i els Liles de la Colla Castellera de Figueres estan preparant la recta final. Els queda 6 assajos i dues actuacions, diumenge 10 a Vic i diumenge 17 a casa a Figueres. Volen portar les seves màximes construccions i treure a plaça el seu primer 4d8 de la seva història. Dues oportunitats per aconseguir aquesta fita i necessiten omplir el local i a plaça. Fan la última crida a entitats, col.lectius i ciutandants a vestir-se de lila i fer pinya per aconseguir aquesta gran fita.

El seu cap de colla, Ignasi Cabré, afirma: "hem arribat molt lluny els assajos. Tenim el castell a punt i ens falta aquell petit plus de les grans ocasions " i el seu president, David Pujol, insisteix "Aquests últims anys hem estat el costat de molts col.lectius, lluites i pobles, mai hem fallat i sense cap dubte hi havíem de ser. Ara demanem que la gent que ens estima i ens aprecia pel que som i representem vinguin a donar-nos un cop de mà els últims assajos com el dia 1 o 8 o 15 de novembre i sobretot a Vic i Figueres"

A cada assaig especial, els Merlots tindran, per tots aquests que vinguin ajudar, la samarreta lila de regal, la faixa a punt i un bon humil sopar. A les actuacions l'autocar i el dinar dels desplaçament també correrà a càrrec dels Liles.