08 de octubre de 2019
08.10.2019
Roses

Tres dies de música en viu i cervesa artesana, a Roses

La Fira concentra més productors i una àmplia programació de concerts, a la plaça Ítaca

07.10.2019 | 20:48
Pop per Xics és la proposta musical per al públic familiar.

Roses acull la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana & Music els dies 11, 12 i 13 d'octubre, una proposta impulsada des de l'any passat per l'Ajuntament de Roses que ofereix un cap de setmana d'activitats i oci, un cop finalitzada la temporada d'estiu. L'espai triat per a la realització de la fira torna a ser la plaça de l'Illa d'Ítaca (davant dels Cinemes de Roses), on s'instal·larà una gran carpa que acollirà actuacions musicals en viu, es podran degustar cerveses artesanes i hi haurà servei de bar amb menjar i begudes no alcohòliques.


El regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens, destaca «com l'experiència de la primera edició celebrada l'any passat ens ha permès incorporar alguns canvis per millorar la proposta, com són les franges horàries d'obertura o la possibilitat d'oferir alguna cosa per picar per acompanyar les degustacions». Es manté el lloc escollit per a la realització de la Fira, que torna a ser l'Illa d'Ítaca, «per diversificar els espais on es realitzen activitats lúdiques al llarg de l'any a la població, ampliant també així l'activitat econòmica de bars i restaurants de la zona on aquestes es realitzen». Pel que fa als cervesers presents a la fira, s'ha tingut en compte que aquests elaborin els seus productes amb ingredients tradicionals (malt d'ordi o altres cereals en gra, llevat seleccionat, llúpol...), amb una fabricació manual per sobre dels procediments mecànics. L'objectiu és donar a conèixer productes individualitzats que no es produeixin en grans sèries, un petit tast de la producció cervesera que es fa a casa nostra.

Els productors participants en aquesta edició, que han passat dels 3 de l'edició 2018 a 5, són La Selvaseria (Vidreres), Limbik and Co. (Figueres), Santa Pau Ales (Santa Pau), Terra Aspra (Tortellà) i Vicbrewery (Vic). Cal destacar que el mateix espai també allotjarà servei de bar que oferirà menjar i begudes no alcohòliques.

Durant els tres dies del cap de setmana s'ha buscat «una programació adaptada a les característiques de la fira, amb propostes de diversos estils musicals per atreure un públic ampli, sense oblidar el públic familiar que comptarà també amb un concert adreçat als més petits» explica el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez.

Divendres, a les vuit del vespre, hi haurà l'actuació de DGremlins, que seguirà amb el concert del grup de versions rock The Bazaga's, a les deu de la nit. Dissabte, la carpa obrira al migdia, concentrant les actuacions musicals a partir de les sis de la tarda amb el concert familiar Pop per Xics, les versions rock dels anys 70 de The Seventies, a les 8 del vespre i el concert de Superfluid (rock, funk i soul), a les deu de la nit. El darrer dia, diumenge, la Fira comptarà amb l'actuació del grup de rhythm'n'blues The Rhytmin Treasures, a les a les 12 del migdia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook