Segueix-nos a les xarxes socials:

Cadaqués

El 3r Festival internacional de fotografia de Cadaqués mostra obra de 23 artistes

Els espais d'exhibició són les galeries d'art, els bars i els restaurants del poble

El 3r Festival internacional de fotografia de Cadaqués mostra obra de 23 artistesJACQUES LEONARD

Vint-i-tres artistes exposen la seva obra fotogràfica aquests dies i fins al 29 de setembre al 3r Festival Internacional de Fotografia de Cadaqués, l'In Cadaqués. Els espais d'exhibició són les galeries d'art, els bars i els restaurants del poble. L'objectiu: «Proposar un nou format d'esdeveniment per unir la creació i l'adquisició».

Els artistes escollits són Chema Madoz, David Nissen, Enric Gener, Francesca Todde, Fred Mortagne, Gali Tibbon, Jeanne Taris, Jorinde Gersina, Katrien de Blauwer, Kourtney Roy, Mathieu Richer, Matthieu Marre, Mercedes Cosano, Miho Kajioka, Mònica Bedmar, Celine Croze, Sabine Weiss, Sara Imloul, Seif Kousmate, Stanley Bielecki, Toni Keeler i Yusuf Sevincli.

Cal destacar l'espai dedicat al fotògraf Jacques Léonard, un artista que es va casar amb Rosario Amaya i que va mantenir una forta vinculació amb l'Escala, on reposen les seves restes. A Cadaqués, s'hi exhibeixen imatges de tres reportatges que va fer Leonard entre els anys 50 i 60 i que plasmen la relació que va mantenir amb Salvador Dalí. Totes les fotografies comparteixen un mateix aire «d'intimitat i quotidianitat».

Prem per veure més contingut per a tu