Segueix-nos a les xarxes socials:

Mollet de Peralada

La mainada de Mollet de Peralada ha preparat el Playback Kids de la festa

El segon dia de la celebració tindrà lloc la inauguració de la pista esportiva del municipi

La mainada de Mollet de Peralada ha preparat el Playback Kids de la festaInstagram Mollet de peralada

Aquest divendres es donarà el tret de sortida a la festa d'estiu de Mollet de Peralada, i els encarregats en seran les nenes i els nens del poble que, amb l'ajuda de les seves famílies, han preparat el primer Playback Kids. Durant aquest esdeveniment, que tindrà lloc a dos quarts de deu de la nit, hi haurà gelats per a tothom.

El dissabte, a les quatre de la tarda, hi haurà atraccions d'aigua infantils, concretament inflables i, a les set, festa de l'escuma. Mitja hora més tard, tindrà lloc la inauguració de la pista esportiva que està situada a l'Era Nova i per celebrar-ho es disputaran partits de futbol amistosos. Tal com ha dit la regidora Anna Planas «aquesta pista serà polivalent, ja que no només serà destinada a esdeveniments esportius». I a la nit hi haurà ball amb el grup Pa d'àngel.

El diumenge, a les dotze del migdia, se celebrarà l'ofici solemne, que tindrà acompanyament dels Cantaires de Llers. A les set de la tarda, com ja s'ha fet des de fa uns anys, hi haurà el Paint Ball popular per als adults. I a les vuit del vespre, es podrà gaudir del fi de festa amb l'esbart dansaire de Figueres i sardanes amb la cobla Vila de la Jonquera. El dilluns, al centre cívic, hi haurà cargolada.

Prem per veure més contingut per a tu