La platja d'Empuriabrava és, a l'estiu, un dels espais més concorreguts del poble. Per aquest motiu, el concert gratuït que ofereix Sons del Món en aquesta edició s'instal·la aquí. La tria del grup tampoc és banal: The Original Wailers, una formació que manté viu l'esperit del gran Bob Marley realitzant gires arreu del món en concerts que són multitudinaris. La cita a Empuriabrava serà aquest divendres a partir de les 11 de la nit.

La música de Bob Marley no morirà mai. De fet, la música reggae té en Marley el seu principal referent -diuen d'ell que n'és el pare. Marley, però, no només va fer una música diferent, sinó que també va impulsar un estil de vida diferent. Després de la seva mort, Al Anderson, un dels seus col·laboradors i que va formar part dels Wailers -banda que el va acompanyar en totes les seves gires- va voler seguir amb el seu llegat, realitzant concerts a tot el món i interpretant els grans èxits de Marley.

Al Anderson va formar part de la producció musical al costat del triumvirat Bob Marley, Peter Tosh i Bunny Wailer, fundadors en els anys 60 dels Wailing Wailers, participant activament en les produccions dels àlbums Natty Dread (1974) de Bob Marley, l'àlbum Live, gravat durant els memorables xous del 17 i 18 de juliol de 1975 en el Lyceum londinenc, i els successius treballs que van catapultar Marley a la fama mundial, sent un dels seus fidels i més pròxims col·laboradors que van estar amb l'estrella jamaicana al costat del seu llit de mort, succeïda molt prematurament, als 36 anys.

Els seus grans èxits

Els seus grans èxits

En aquest concert a Empuriabrava, i dins el Festival Sons del Món, el públic assistent podrà gaudir de la mà dels seus hereus, The Original Wailers, amb la multitud d'èxits d'aquest gran artista, Bob Marley.