L'alegria i la rumba de Bananna Beach i l'ambient festiu de la Terrasseta de Preixens omplen de música el Randemar Family Music Festival del Port de la Selva que arriba aquest dissabte a la cinquena edició. L'actuació dels dos grups es complementa amb una àmplia oferta per al públic familiar. Repetint el format d'èxit de l'any passat, la programació també inclourà, a la tarda, tallers de manualitats, a la platja, dirigits a la mainada i dos concerts adreçats al públic infantil a partir de les cinc.

Els primers a actuar seran Encara Farem Salat. La companyia neix a Lleida el novembre de 2001 amb la intenció de constituir-se com un grup d'animació i teatre professional on l'humor i la música siguin la base fonamental de tots els seus espectacles. La diversió continua amb els més petits de la mà de Lali Begood, abans coneguda com a Lali Rondalla. És una cantautora barcelonina que fa kindie rock per al nen que portes de la mà i el que portes dins. El seu espectacle de love'n'roll és una proposta no infantilitzada, fresca i personal en la manera de crear música i parlar amb pares i nens. Lletres intel·ligents i històries quotidianes plenes de ritme, humor i bones vibracions.

Randemar continua la seva activitat a la nit, al mateix escenari, però canviant de públic. Els primers a actuar, a les onze de la nit, seran La Terrasseta de Preixens. El grup neix a Ponent per exportar-se a tot arreu i amb el quart disc Tou editat el 2017 enfila camí als escenaris presentant el seu millor directe. S'encarreguen de convertir la trobada del Randemar en una festa major, que es tancarà amb un grup que no necessita presentació, Bananna Beach. Tanca el cartell del Randemar portant grans dosis de festa i alegria i el millor de la rumba catalana, vora el mar. La celebració del Randemar s'emmarca dins els actes de la festa major del Port de la Selva, del 17 al 20 de maig.