L'1 de maig, dia reivindicatiu i festiu, es vol celebrar a Roses amb una tradicional Cantada d'Havaneres. Promoguda per l'Ajuntament i amb accés lliure i gratuït, enguany la protagonitzen els grups emblemàtics Ultramar i Els Pescadors Badia de Roses. L'escenari serà sota cobert, concretament, el Teatre Municipal a partir de les set de la tarda.

Ultramar és un grup innovador, dinàmic i creador, que es caracteritza per un estil propi amb arranjaments cuidats de les cançons, de les variacions i l'harmonia de les veus. El grup, integrat per Núria Berengueras, Agustí Alonso, Joan Ramon i Rafa Pino, també destaca per la personal interpretació que duen a terme dels temes originals escollits del repertori internacional i tradicional, així com de composicions pròpies i d'autors contemporanis.

Ultramar, que busca sempre generar una gran complicitat amb el públic que els acompanya, no estaran sols en aquesta cantada. També s'ha programat l'actuació, com ja va succeir l'any passat, d'un grup de formació recent i, com no, de casa. Es tracta d'Els Pescadors Badia de Roses.