Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres celebra el Dia Internacional de Teatre amb la 'Conferència Espectacular'

Es tracta d'una producció de la Xarxa Transversal creada per l'artista multidisciplinar David Espinosa

Figueres celebra el Dia Internacional de Teatre amb la 'Conferència Espectacular'

Coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, el 27 de març, dimecres l'artista escènic David Espinosa ofereix la Conferència Espectacular a l'Auditori Caputxins de Figueres, a dos quarts de nou del vespre, un espectacle divulgatiu en el qual s'explica què són les noves escenes i què ha impulsat el sorgiment dels formats teatrals més innovadors tant a Catalunya com a la resta d'Europa.

David Espinosa oferirà un recor­regut audiovisual per la història del teatre no convencional a Catalunya i a la resta d'Europa a través de les seves pròpies vivències. Conferència Espectacular és una particular classe magistral sobre les arts escèniques multidisciplinàries, combinant la paraula amb la manipulació d'objectes, l'acció coreogràfica i el teatre d'ombres. La seva és una mirada des de dins el sector amb una clara voluntat divulgativa i vol ser un homenatge a tots els creadors que el representen. L'accés és gratuït però es recomana reservar a través de www.figueresaescena.com.

La proposta és una producció impulsada per la Xarxa Transversal que s'engloba en el projecte de Noves Escenes amb l'objectiu de donar visibilitat i circuit a la creació contemporània del país. La iniciativa vol crear una oferta cultural innovadora i convidar el públic a descobrir els formats més experimentals de l'escena catalana. D'aquesta manera, es busca normalitzar la presència del teatre contemporani arreu del país i no només a Barcelona, on fins ara es concentra la major part de l'oferta.

Dins del cicle «Figueres a Escena», aquesta temporada ha programat Raphaëlle de La Conquesta del Pol Sud o Esmorza amb mi d'Iván Morales. Tancaran amb Cosas que se olvidan fácilmente de Xavier Bobés, els dies 1, 2, 3 i 4 de maig.

Prem per veure més contingut per a tu