Júlia Moumen i Fredrik Strand presenten la seva primera cançó 'Despertar', composat pel mateix Fredrik i dirigida per Manuel Car­rasco i produïda per Pablo Cebrián. Tots dos artistes van enamorar l'equip de Manuel Carrasco després del seu pas per la cinquena edició de La Voz per la seva sensibilitat a l'hora d'interpretar i sentir la música. El llançament d'aquest primer single és aquest divendres.

Júlia Moumen, nascuda a Terrassa el 1998, cursa actualment un grau d'Educació Primària, entrena a un equip d'hoquei herba i fa classes de cant i guitarra a nens petits. Amb només 15 anys Júlia va començar a versionar cançons i va decidir fer els seus covers públics a YouTube, la qual cosa li va servir de base per iniciar una formació autodidacta. El seu interès va anar creixent i va començar classes de cant per millorar la seva tècnica i es va presentar a La Voz. La seva major referència és Ed Sheeran.

Fredrik Strand va néixer a Estocolm el 1999. Amb dos anys ja mostrava la seva afició a escoltar música clàssica i als cinc anys es va traslladar al poble matern Llançà. El cantant ha estudiat el Grau Professional de cant líric al Conservatori del Liceu de Barcelona i és cantant solista de l'Orquestra Versatile de Figueres. Fredrik està actualment centrat en la seva carrera musical i dedica tot el seu temps a perfeccionar la seva tècnica vocal i a la composició de noves cançons.