Segueix-nos a les xarxes socials:

Garriguella

Garriguella presenta el llibre d'Arnald Plujà sobre la història del poble al segle XX

L'acte té lloc, aquest dissabte a la tarda, amb la participació del periodista Josep Playà i l'alcaldessa Isabel Teixidor

Garriguella presenta el llibre d'Arnald Plujà sobre la història del poble al segle XXAJUNTAMENT DE GARRIGUELLA

L'Ajuntament de Garriguella organitza, aquest dissabte 15 de desembre, la presentació del llibre Garriguella al segle XX. Amb el testimoni i la poesia de Demetri Escarrà, de l'autor garriguellenc Arnald Plujà i Canals.

El llibre repassa la història del segle passat en el municipi. l'Ajuntament agraeix «el gran treball d'Arnald, tant documental com antropològic, mitjançant la consulta de l'Arxiu Municipal de Garriguella i d'altres arxius comarcals; fons documentals familiars; i tot sense oblidar els fonamentals testimonis personals de diversos veïns i veïnes».

El consistori també relata que «amb aquest llibre es busca, entre altres aspectes, no oblidar el passat del poble i la gent de Garriguella. I és que tal com assenyala el propi autor en el llibre, la nostra societat està acostumada a aprendre la història general, però què passa amb la història local? Des de l'Ajuntament de Garriguella creiem en la importància del nostre passat com a poble i com a comunitat. I per això vam apostar per apropar la nostra història a tots els garriguellencs, editant el llibre en qüestió amb la col·laboració de la Diputació de Girona».

La presentació tindrà lloc el dissabte 15 de desembre, a les set de la tarda (19.00 hores), a la Sala Sindicat de Garriguella. I anirà a càrrec de l'autor, l'historiador i mestre Arnald Plujà i Canals, el periodista Josep Playà Maset i l'alcaldessa de Garriguella Isabel Teixidor Damm.

Prem per veure més contingut per a tu