Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Roses es vincula amb el món de l'arqueologia i la conservació del patrimoni arqueològic

La Càtedra Roses d'Arqueologia i Patrimoni Arqueològic de la Universitat de Girona i l'Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya signen un conveni

Roses es vincula amb el món de l'arqueologia i la conservació del patrimoni arqueològic

La Càtedra Roses d´Arqueologia i Patrimoni Arqueològic de la Universitat de Girona i l´Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya acaben de signar un conveni segons el qual les dues entitats estableixen un marc de col·laboració per a la realització d´activitats vinculades amb el món de l´arqueologia i la conservació del patrimoni arqueològic.

Així, l´Escola de Conservació i Restauració participarà en les diferents activitats desenvolupades des de la Càtedra, com en el Curs Internacional d´Arqueologia-Ciutadella de Roses. Aquest curs es realitza anualment (la primera edició es va desenvolupar al llarg del mes de juliol d´enguany) i a partir de la campanya de 2019 incorporarà alumnes de l´Escola de Conservació i Restauració, que realitzaran pràctiques de consolidació d´estructures, en paral·lel als propis treballs d´excavació desenvolupats durant el curs.

Aquesta participació permetrà enriquir el Curs ja que fomentarà un apropament de les dues disciplines (arqueologia i conservació-restauració) i un intercanvi d´experiències. Al mateix temps alguns dels materials recuperats durant les excavacions del Curs Internacional serviran com a pràctiques de conservació i restauració pels estudiants de l´Escola.

Membres de l´Escola també participaran en altres activitats organitzades des de la Càtedra, com seminaris, conferències o publicacions.

Així mateix, un dels professors de l´Escola, el dr. Marcel Pujol s´incorporarà al Consell Assessor de la Càtedra.

Prem per veure més contingut per a tu