Rosalía porta la bulería per soleá al segle XXI amb "Pienso en tu mirá", nou capítol del qual serà el seu segon disc, "El mal querer", amb el qual espera revalidar l'èxit de "Malamente", disc d'or i amb més de 20 milions de reproduccions d'àudio i vídeo.

La cantant i productora barcelonina, que va debutar amb "Los Angeles", premi Ruido al millor disc espanyol de l'any per a la premsa especialitzada, va avançar temes de "El mal querer" en els dos concerts amb els quals va triomfar en el Sónar de Barcelona i en el festival Cultura Inquieta de Madrid.

Amb "Malamente" com una de les revelacions de la temporada gràcies a la seva revolucionària barreja de cant flamenc, pop, hip hop i ritmes llatins, Rosalía, llança ara senzill i vídeo amb el títol de "Pienso en tu mirá", un tema sobre gelosia en el qual s'acompanya del cor de nenes Miracle del barri de La Ventilla de Madrid, anuncia avui en una nota Sony Music.

De la seva composició, producció i arranjaments s'ha encarregat ella mateixa mà a mà amb Pablo Díaz-Reixa, àlies El Guincho, i si en "Malamente" cantava al compàs de tangos, en "Pienso en tu mirá" porta al segle XXI el ritme de bulería per soleá tot i que "sense deixar de sonar a avantguardista cançó pop".

La cantant, convertida en un dels fenòmens musicals del moment, ha gravat recentment al costat dels americans J. Balvin i Pharrel Williams i debutarà com a actriu en la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, "Dolor y Gloria".