Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Eduard Bech guanya el concurs de mèrits per dirigir el Museu de l'Empordà

Ha estat escollit per concurs públic de mèrits i projecte en el qual s'han presentat 26 aspirants.

Eduard Bech guanya el concurs de mèrits per dirigir el Museu de l'EmpordàEMPORDA.INFO

Aquest dijous, 21 de setembre, el jurat del concurs de mèrits i projecte per a la selecció del nou director del Museu de l'Empordà es va reunir després que els aspirants defensessin els projectes presentats a concurs aquest estiu i va resoldre que el projecte presentat per Eduard Bech fos l'escollit, i també es van valorar els mèrits acreditats per ocupar el lloc.

Eduard Bech és llicenciat en Història de l'art i màster en Gestió del patrimoni cultural, actualment és el responsable de comunicació dels Museus d'Olot i conservador del Museu dels Sants d’Olot. Bech té experiència en direcció de programació de museus i coordinació i gestió de programes, cursos i exposicions a Barcelona, Figueres i Olot.

L'alcaldessa de Figueres i regidora de Cultura, Marta Felip, felicita el nou director i espera amb la seva incorporació donar un nou impuls al Museu i potenciar-ne totes les possibilitats: "Obrim una nova pàgina que ens ha de permetre posar en valor i dinamitzar el Museu de l'Empordà, acostant-lo als figuerencs i empordanesos i projectant-lo arreu".

Prem per veure més contingut per a tu