Segueix-nos a les xarxes socials:

Cadaqués

Cristina Vilà guanya el premi Carles Rahola de Cadaqués

La periodista del Setmanari de l'Alt Empordà se l'ha emportat per l'article 'Sonoritat única i contemporània'

Cristina Vilà guanya el premi Carles Rahola de CadaquésSÒNIA FUENTES

La periodista del Setmanari de l'Alt Empordà Cristina Vilà ha estat la guanyadora de la 34ª convocatòria del premi de periodisme Cadaqués a Carles Rahola, pel reportatge 'Sonoritat única i contemporània', publicat el 20 de setembre de 2016 al Setmanari Empordà. "Em sento molt feliç pel premi perquè suposa un reconeixement a la gran tasca i salvaguarda que porta fent, des de fa quasi vint anys, Anne-Marie RozèsAnne-Marie Rozès amb l´orgue de Cadaqués, una veritable joia i un patrimoni únic dels cadaquesencs", ha explicat Vilà, referint-se a la protagonista del reportatge guanyador.

El premi Cadaqués a Carles Rahola forma part dels Premis Literaris de Cadaqués. Pel que fa als premis estrictament literaris, l´escriptor Lluís Calvo ha guanyat el premi de reconeixement a la trajectòria literària, Cadaqués a Quima Jaume (22ª convocatòria) i el de poesia, a obra inèdita, Cadaqués a Rosa Leveroni (30ª convocatòria), ha estat atorgat al poeta Joan Duran, pel seu recull Animal impur, que serà publicat per l´editorial Meteora.

El proper dissabte 29 d´abril, a les 11,30 h, al Teatre Art i Joia de Cadaqués, se celebrarà l´acte d´adjudicació del premis, i es presentarà el llibre guanyador de l´anterior convocatòria del premi Rosa Leveroni, D´epitalami res, del poeta Gerard Cisneros.

Prem per veure més contingut per a tu