Segueix-nos a les xarxes socials:

L'exposició 'Tots som súpers!' supera les 100.000 visites

En dos mesos s'ha convertit en una de les mostres més visitades al Palau Robert de Barcelona

L'exposició 'Tots som súpers!' supera les 100.000 visitesACN

La mostra ´Tots som súpers! L´exposició dels 25 anys de Super3´, ha estat visitada ja per 104.575 visitants, dos mesos després d´obrir les portes al Palau Robert de Barcelona. L´exposició, que recorre la història del Super3, ha esta organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Estarà oberta al públic fins al 4 de setembre. Les jornades amb més visites han estat les del cap de setmana i molt especialment els dissabtes, amb xifres que oscil·len entre les 3.000 i les 4.000 visites. Pel que fa als diumenges, en què l´exposició només està oberta al matí, la xifra s´acosta a les 2.000 visites.

També cal remarcar el gran nombre de visites dels dies de Setmana Santa, amb 10.000 visitants entre Divendres Sant i Dilluns de Pasqua, del 6 d´abril, en què es va fer l´acte oficial d´inauguració, i del 23 d´abril, diada de Sant Jordi, amb prop de 6.000 visites.

Aquest cap de setmana, en què dilluns ha estat jornada festiva a Catalunya, l´exposició ha estat visitada per prop de 6.000 persones. Fins ahir, dilluns, la mitjana diària de visitants ha estat de 1.687 persones i la mensual, de 50.601 visitants.

Amb aquestes xifres, ´Tot som súpers! L´exposició dels 25 anys de Super3´ ja s´ha convertit en una de les mostres més visitades de les que ha acollit fins ara el Palau Robert de Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu