Empordà posa al teu abast totes les novetats i notícies sobre el coronavirus. Per accedir a totes les novetats de la forma més ràpida i conèixer de primera mà les notícies de virus només has de subscriure't al nostre servei de newstetter. Apuntar-se a aquest servei és fàcil i totalment gratuït. Per rebre la newsletter del coronavirus cada dia només has de registrar-te a Emporda.info. Cada dia rebràs a la teva bústia de correu electrònic dels articles, reportatges, entrevistes i totes les novetats sobre la pandèmia iniciada a la Xina fa uns mesos i que castiga Girona des de fa unes setmanes. Podràs estar a el tant de l'evolució del coronavirus a Girona i Catalunya, així com les mesures de control que s'estan duent a terme pe frenar l'avanç del Covid-19.

Per subscriure't només has de registrar-te amb el teu e-mail. Si ja estàs registrat a Empordaa.info, només hauràs d'iniciar sessió i apuntar-te a la newsletter de coronavirus o a altres que siguin del teu interès. Clicant aquí tindràs accés a tota la nostra oferta de newsletters.

Un cop completat el registre revisa la teva bústia de correu electrònic per validar el mail que t'hem enviat.

També pots unir-te al nostre sistema d'alertes a través de el telèfon mòbil mitjançant Telegram per conèixer tota l'actualitat sobre el coronavirus de la forma més còmoda.