Els Mossos han detingut el conductor implicat en l'accident mortal d'Avinyonet de Puigventós i que va fugir del lloc dels fets. La policia l'ha localitzat aquest matí pels voltants de la benzinera que hi ha a la rotonda de l'N-260, a poca distància del punt del sinistre. És un home holandès de 41 anys, a qui s'acusa d'un delicte contra la seguretat viària i d'un altre d'abandonament del lloc de l'accident. 

El sinistre va tenir lloc aquest dilluns cap a dos quarts de deu del vespre. El cotxe que conduïa el detingut va xocar frontalment contra el de les víctimes, un home i una dona de 54 i 63 anys veïns de Figueres, que van morir arran de la col·lisió. El detingut va fugir a peu i des d'aleshores la policia l'estava buscant.

El sinistre viari mortal va produir-se ahir a la nit a la carretera N-260 a l’altura del punt quilomètric 41.5 a Avinyonet de Puigventós, segons confirmava el Servei Català de Trànsit, en el qual van morir dos veïns de Figueres de 63 i 54 anys. Els dos morts eren el conductor i l'acompanyant davanter d'un dels dos cotxes, mentre que el conductor del segon cotxe es va fugar i fins aquest matí de dimarts no ha pogut ser localitzat.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.31 hores. Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió frontal entre dos turismes. A conseqüència de l’accident, van morir els dos ocupants d’un dels dos cotxes, el conductor, F.J.A.B, de 54 anys i veí de Figueres, i l’acompanyant davantera, E.B.R., de 63 anys i també veïna de Figueres. El conductor de l’altre vehicle es va donar a la fugida.

Arran de la incidència, es van activar 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de realitzar tasques d’excarceració de les víctimes, i 5 unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va activar l’equip de suport psicològic.

Pel que fa a l’afectació viària es va tallar la via en tots dos sentits de la marxa i la circulació es va normalitzar passada la 1 de la matinada.