Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

L'alumnat d’ESO de l’institut de Castelló participarà en una jornada de recollida de residus als Aiguamolls

Un centenar de joves col·laboraran en la campanya Let's Clean Up Europe que es fa aquest divendres al Parc Natural

L'alumnat d’ESO de l’institut de Castelló participarà en una jornada de recollida de residus als AiguamollsClub Nàutic de l'Escala

Un centenar d’alumnes d’ESO de l’institut de Castelló d’Empúries participaran el dia 7 d’octubre en una jornada de recollida de residus al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, organitzada per la Comissió de Desenvolupament Sostenible de l’Euroregió Pirineus Mediterrània i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Aquesta iniciativa s’inclou dins de la campanya Let’s Clean Up Europe i es realitza simultàniament al Parc Natural de S’Albufera, a les Illes Balears, i a les ribes del riu Tet, a l’Occitània.

Aquest és el segon cop que s’organitza la jornada, que també s’emmarca en la celebració de l’Any Europeu de la Joventut.

A la jornada hi assistiran el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Marc Vilahur, el director del Parc Natural dels Aiguamolls, Sergi Romero, Laura Rahola, de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, i la cap de l’Àrea d’Economia Circular de l’Agència de Residus de Catalunya, Pilar Chiva, així com representants de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. També hi participarà una vuitantena d’ambaixadors del Pacte Europeu pel Clima.

Els participants netejaran a partir de les deu del matí la platja de Can Comes, situada en la Reserva integral natural de les Llaunes. S’encarregaran de recollir, geolocalitzar, classificar i caracteritzar els residus recollits. Posteriorment, els voluntaris participaran en un debat per analitzar les possibles mesures de prevenció i les alternatives als residus trobats. 

Prem per veure més contingut per a tu