Segueix-nos a les xarxes socials:

El Club Nàutic l'Escala celebra la Neteja del fons marí amb un format adaptat

El Club Nàutic l'Escala celebra la Neteja del fons marí amb un format adaptatClub Nàutic de l'Escala

Després de tota una temporada gaudint del mar i del litoral, socis i usuaris del Club Nàutic l’Escala han dut a terme, avui dissabte 17 de setembre, una neteja de la costa, tal com informa el mateix club. Durant l’activitat, que ha tingut lloc entre les 11 i les 13 h, els participants han arribat a recollir prop de 40 kg de residus que han entregat a l’equip de Marineria del Club per tal de ser dipositats als seus contenidors de reciclatge corresponents.

 En la seva tercera edició, la jornada dirigida a socis i usuaris de l’entitat ha hagut de modificar el seu format original degut a la tramuntana. Així doncs, la neteja des del mar prevista, amb les modalitats de caiac, SUP, embarcació pròpia i submarinisme amb la col·laboració del centre de submarinisme del Club Orca Diving, s’ha centrat en el litoral de l’Escala. En concret, l’àrea compresa entre el port i Les Planasses, integrada al Parc Natural del Montgrí i les Illes Medes.

 L’objectiu, però, s’ha mantingut i s’ha complert: contribuir a un entorn natural més net i lliure de residus. I és que la seva presència al medi, té un impacte evident per tota la fauna i flora que en formen part, però també per l’ésser humà.

 Amb jornades com aquesta, el Club Nàutic l’Escala treballa per difondre el respecte al medi ambient tant al mar com a terra entre els seus usuaris i fer-los partícips del seu compromís amb l’entorn natural que ens envolta.

 Aquesta iniciativa s’emmarca a la campanya 'Let’s Clean Europe!' que promou accions de neteja als espais naturals de Catalunya de la mà de l’Agència Catalana de Residus.

Prem per veure més contingut per a tu