Segueix-nos a les xarxes socials:

Queixes per la pèrdua d’aigua pel mal estat de canals de reg

«No es pot anar així amb la sequera que estem patint aquest any i amb les que tindrem en un futur», ha lamentat un dels denunciants

Queixes per la pèrdua d’aigua pel mal estat de canals de regEmporda.info

El mal estat d’alguns dels punts de la xarxa de reg agrícola en zones de l’Alt Empordà, com entorn de l’embassament de Darnius-Boadella, ha generat les queixes de ciutadans que freqüenten a peu aquests entorns i que han vist com es malbarata l’aigua. Alguns d’aquests ciutadans han manifestat públicament la seva preocupació perquè consideren que el manteniment d’aquestes infraestructures és pràcticament nul i, a conseqüència del deteriorament dels canals, l’aigua es vessa i es perd.

«Quan passes pel sector de regadiu no pots evitar escandalitzar-te, se’t trenca el cor. Per exemple, han construït un sobreeixidor molt gran, han trencat el canal de portada d’aigua i veus com l’aigua vessa. La situació de la distribució de l’aigua de reg és increïble. No es pot anar així amb la sequera que estem patint aquest any i amb les que tindrem en un futur», ha lamentat una de les persones que han fet una denúncia pública sobre les pèrdues d’aigua a la xarxa de reg agrícola.

Prem per veure més contingut per a tu