Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Una quarantena de persones es manifesten davant el Consell Comarcal per reclamar "solucions" per la gossera de Figueres

L'Ajuntament de Figueres vol rescindir el conveni i endur-se els animals a un refugi

Una quarantena de persones es manifesten davant el Consell Comarcal per reclamar "solucions" per la gossera de FigueresSònia Fuentes

Una quarantena de persones s'han manifestat aquest dijous davant la seu del Consell Comarcalper reclamar "solucions" als problemes que afirmen es viu a la protectora d'animals de Figueres. L'equip de Govern de Figueres vol rescindir el conveni amb el Consell Comarcal per la gossera i endur-se els animals a un refugi. Així ho ha anunciat la regidora de Benestar Animal, Sònia Trilla, durant la concentració que ha començat a la Font Lluminosa i s'ha desplaçat fins al carrer nou per acabar davant de l'ens del Consell.

Els manifestants han exigit "solucions" i han llegit el manifest que s'ha difós a través de les xarxes socials i on es denuncia que no es faciliten adopcions, que l'entitat que gestiona l'espai intenta lucrar-se o que l'alimentació dels animals no és adequada, entre altres aspectes. La consellera de Medi Ambient, Anna Palet, ha negat les acusacions i ha assegurat que cap de les inspeccions que s'hi fa ha detectat les irregularitats que denuncien els animalistes.

Prem per veure més contingut per a tu