Segueix-nos a les xarxes socials:

Ha mort als 82 anys mossèn Lluís Plana, capellà de Figueres

Ha mort als 82 anys mossèn Lluís Plana, capellà de FigueresEMPORDÀ (ARXIU)

El Bisbat de Girona ha informat que aquest diumenge, 30 de gener, ha mort a Figueres mossèn Lluís Plana i Sau. Nascut a la Cellera de Ter el 18 de febrer de 1939, va fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona i va ser ordenat prevere el 8 de juliol de 1962 a l’església de sant Martí del Seminari diocesà. Va iniciar el seu ministeri com a vicari a les parròquies de Sarrià de Ter, Sant Pol de Mar, la Immaculada Concepció i sant Pau de Figueres, Lloret de Mar i la Sagrada Família de Figueres. Després d’un breu període com adscrit a Solius, l’any 1975 va ser nomenat vicari de la parròquia de la Sagrada Família de Figueres. L’any 1978, ecònom i posteriorment rector de la parròquia de santa Maria de Figueres.

L’any 1990, mossèn Lluís Plana va ser nomenat rector de la parròquia de la Immaculada Concepció i sant Pau de Figueres, servei que va compartir amb altres nomenaments com el d’arxipreste de l’arxiprestat, del 1994 al 1997, i el de capellà del Centre Penitenciari de Figueres, del 1997 al 2013. L’any 2005 va ser nomenat rector de Peralada, Cabanes, Pedret i Marzà, Vilabertran i Vilarnadal. Des del 2018 estava adscrit a la parròquia de la Immaculada Concepció i sant Pau de Figueres.

La celebració de la missa exequial té lloc aquest dimarts, 1 de febrer, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de la Immaculada Concepció i sant Pau de Figueres.

Prem per veure més contingut per a tu