Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

L’Ajuntament de Castelló instal·la plaques fotovoltaiques al Centre de Serveis d’Empuriabrava

L’Ajuntament de Castelló instal·la plaques fotovoltaiques al Centre de Serveis d’EmpuriabravaAjuntament de Castelló d'Empúries

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha finalitzat els treballs per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques al Centre de Serveis d’Empuriabrava. L’objectiu és que generi energia per alimentar les dependències de tot l’edifici. A l’immoble, situat al barri del Puigmal, s’hi troben les oficines de la Policia Local però també s’hi porten a terme altres activitats i, per tant, s’optimitzarà el consum d’energia renovable. El fet que la coberta de l’edifici del centre de serveis sigui plana és molt positiu per a la instal·lació que ha tingut un cost de 40.000 €.

Des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es vol apostar per aquest tipus d’energia, més sostenible i a la llarga més econòmica. El departament d’Urbanisme ja estudia la possibilitat de fer noves instal·lacions en espais i edificis públics afavorint així la transició gradual cap a un model energètic més responsable.

En el pressupost municipal per aquest any 2022, hi ha destinada una partida de 100.000 euros per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques a l’escola Ruiz Amado del centre històric de Castelló. D’aquesta manera, es podrà aprofitar l’energia per a altres equipaments.

Prem per veure més contingut per a tu