La Policia Local de Castelló d’Empúries i els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor d'un robatori en un domicili d'Empuriabrava.

Aquest dimecres a la nit es va produir el robatori amb força en una casa de la urbanització de Castelló i cap a les deu de la nit, Mossos d’Esquadra i Policia Local van rebre l'avís que els lladres havien fugit de lloc i van fer recerca dels tres presumptes implicats. Que segons informa la policia local, ja havien intentat entrar al domicili el dia abans però sense èxit.

Els agents rebre l'avís que hi havia aquests tres individus rondant per la urbanització després del robatori i dues patrulles de la Policia Local juntament amb tres patrulles de Mossos d’Esquadra van efectuar la recerca.

Finalment, els policies van localitzar a un dels tres implicats i van voler-lo detenir. Però aquest en veure’s sorprès i acorralat per les patrulles, que es trobaven ubicades a un costat i l’altre del carrer, va saltar al canal i va fugir nedant.

Tot i això, finalment, va ser interceptat pels agents i va acabar detingut. Aquest home, segons la policia, presenta un llarg historial delictiu i, per tant, és reincident.