L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA) ha lliurat els III Premis Gironins d’Apartaments i Vil·les de Vacances. Aquests són uns guardons amb doble objectiu: d'una banda, mostrar la diversitat i l’excel·lència del sector i, de l’altra, reconèixer els allotjaments que contribueixen a fer créixer un model de turisme de qualitat a les comarques gironines.

Els premis també estan destinats a posar en valor la professionalitat dels propietaris i gestors d’aquest tipus d’allotjament turístic que treballen per fer que el sector segueixi essent un referent de qualitat. En aquesta tercera edició s’han premiat nou allotjaments turístics.

L’acte d’entrega dels guardons es va dur a terme el dimarts 30 de novembre al vespre a la Sala de Graus de la Facultat de Turisme de la UdG i ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Miquel Noguer, i de la tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana.

També hi ha assistit el vicerector de la UdG, José Antonio Donaire, el degà de la Facultat de Turisme, Joaquim Majó, i el president de la Taula gironina de Turisme, Jordi Martí.