Segueix-nos a les xarxes socials:

Pau

Pau renova els panells de les rutes de descoberta del patrimoni local

Les senyalitzacions, situades a l’entrada del municipi, informen de quatre itineraris entre la reserva integral de l’estany de Vilaüt i la serra de Rodes.

Pau renova els panells de les rutes de descoberta del patrimoni localAjuntament de Pau

Pau ha renovat les gràfiques dels quatre panells informatius de les rutes “VisitaPau”, elaborades dins el marc del projecte “Creació d’un node d’unió a Pau entre els Parcs Naturals del Cap de Creus i els Aiguamolls de l’Empordà”, fruit del programa Viure al Poble Més inclòs dins del programa operatiu FEDER Catalunya 2007-2013. Les senyalitzacions i itineraris tenen l’objectiu de potenciar la connexió entre els dos espais naturals afavorint la informació i difusió dels valors d’aquests espais.

Les gràfiques dels panells dels itineraris a l’entrada del poble s’han degradat amb el pas del temps, afectats pel sol i les inclemències meteorològiques. Aquesta mateixa setmana, s’han substituït aquestes gràfiques, juntament amb la del faristol de la Cooperativa, per unes de noves amb vinils d’alta qualitat i làmines de material composite, àmpliament utilitzat per a senyalitzacions en exteriors, amb una major durabilitat, resistència a la intempèrie i als cops, que els panells anteriors.

Paral·lelament s’està realitzant un inventari de la resta de senyalitzacions dels recorreguts per tal de poder planificar i prioritzar la seva substitució. L’Ajuntament també treballa en l’actualització del web VisitaPau.cat, a través del qual es poden visualitzar els punts d’interès de la població, amb accés a tots els continguts i al mapa de les rutes en català, l’audioguia i les guies didàctiques per als escolars. En la següent fase s’ampliarà amb la traducció dels continguts de la visita a l’espanyol, l’anglès, el francès i l’alemany.

Les rutes de descoberta VisitaPau

Cada ruta de la proposta VisitaPau ofereix una temàtica principal, a partir dels elements del patrimoni cultural i natural existents, que permet que el visitant conegui i entengui l’entorn a mida que va fent camí pel terme de Pau: Pedres i dòlmens, Camí de Peregrins: la Creu Blanca, la terra conreada i Cortals, estanys i closes.

Totes les rutes ofereixen diversos nivells de lectura i diferents formes d’acostar-se als continguts de la visita: a través dels codis QR allotjats als senyals situats al terme, la web que inclou una audioguia, un tríptic i unes guies didàctiques pensades per a escolars.

Prem per veure més contingut per a tu