Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres presenta «Brodant les violències» per sensibilitzar de les violències masclistes

Aquest any, a Catalunya, 10 dones han estat assassinades per crims relacionats amb aquest tipus de violència

Figueres presenta «Brodant les violències» per sensibilitzar de les violències masclistesACN

L'Ajuntament de Figueres impulsarà el projecte comunitari «Brodant les violències» per tal de sensibilitzar la població del municipi de les violències masclistes. La proposta és a través de la tècnica del brodat, tal com indica el cartell informatiu presentat pel consistori.

La participació s'adreça a les dones de la ciutat. Per aquest motiu, l'Ajuntament fa una crida a totes aquelles a qui els hi agradi brodar i tinguin ganes de participar-hi. La capital convida a assistir a la reunió informativa del dimarts 14 de setembre, que tindrà lloc al Casal Cívic Figueres-L'Empordà, a les 18 h. Cal reservar plaça.

Aquest any, a Catalunya, 10 dones han estat assassinades per crims relacionats amb la violència masclista. Després dels dos darrers assassinats al territori, un a Cambrils i l'altre a Sabadell fa pocs dies, la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, demana que aquesta violència sigui una qüestió política de primer ordre: «No podem normalitzar els feminicidis. Aquesta és una responsabilitat compartida com a societat. És intolerable que en una societat democràtica les dones no tinguem garantit el dret a viure lliures de violències».

Prem per veure més contingut per a tu