Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilamalla

L'antiga Escola d'Hostaleria de Vilamalla, al servei dels camioners

El planejament urbanístic proposa reutilitzar l'edifici com a centre de negocis

L'antiga Escola d'Hostaleria de Vilamalla, al servei dels camioners

L'Ajuntament de Vilamalla tira endavant la modificació del Pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) en l'àmbit de l'antiga Escola d'Hostaleria per tal que la parcel·la que ocupava passi a estar al servei dels camioners. El fet que l'Escola d'Hostaleria es traslladés fa més d'una dècada a Figueres va portar les autoritats a reorientar els usos dels terrenys, tenint en compte on es troba, al sector Fitosanitari.

En el moment en què es va redactar el POUM, a la parcel·la, s'hi realitzaven les activitats d'escola d'Hostaleria i oficines i instal·lacions de control fitosanitari; per tant, el Pla urbanístic aprovat el 2008 va reconèixer com a activitat principal d'escola i, en conseqüència, va qualificar la parcel·la com a Equipament Docent.

L'Empresa SECFISA (Servicios Complementarios Fitosanitarios, S.A.), propietària de la parcel·la, va sol·licitar a l'Ajuntament la possibilitat de modificar la qualificació actual d'equipament públic escolar, ja que ara només s'hi realitzava una activitat d'oficines i laboratori de control fitosanitari.

El POUM de Vilamalla proposa reutilitzar l'edifici com a centre de negocis. L'edificabilitat proposada serà la superfície consolidada de 2.640 metres quadrats de sostre en planta baixa.

Actualment, la parcel·la, tot i estar qualificada d'equipament públic, no és de propietat pública, i l'Ajuntament no té «ni interès ni necessitat d'aquest equipament», perquè les necessitats docents ja estan cobertes.

Prem per veure més contingut per a tu