El Consell Regulador de la DO Empordà i els cellers empordanesos han creat una nova imatge i un nou slogan que vol comunicar la influència de la tramuntana i de la gent de l'Empordà en l'elaboració d'uns vins singulars que transmeten l'autenticitat d'un territori exposat al vent del Nord.

Una influència positiva que aporta personalitat i caràcter als seus vins i impulsa l'esperit curiós, creatiu i explorador dels viticultors i viticultores que treballen la terra acompanyats per les ràfegues d'aquest fort vent.

'El caracter d'un vent, l'esperit d'una gent'. Aquest és el nou crit que, a pulmó, marca i descriu el territori de la DO Empordà.

La nova imatge ja s'ha començat a aplicar a totes les seves creativitats. La campanya de llançament de la nova proposta gràfica inclourà també aquest any l'edició d'un vídeo promocional que transmetrà els nous valors de marca dels vins empordanesos.

La nova identitat corporativa ha estat creada per l'estudi de disseny Cèl·lula Acció Creativa que va guanyar un concurs convocat entre diverses empreses.