06 de abril de 2021
06.04.2021
L'Empordà
ENTREVISTA
Ajornem l'entrevista dels lectors a l'alcaldessa de Roses per motius personals
Castelló d'Empúries

L'Ajuntament de Castelló ofereix 14 llocs de treball temporals per a l'estiu

S'ha obert el període per presentar les instàncies en tres dels quatre processos selectius programats

06.04.2021 | 19:02
Un dels processos selectius és per als informadors turístics.

Des d'aquest dimarts, 6 d'abril, i fins al 20 d'abril, està obert el període de presentació d'instàncies per a tres dels processos selectius que porta a terme l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, amb l'objectiu de cobrir llocs de treball de caràcter temporal per a l'estiu.

En total, són quatre processos selectius: Auxiliars informadors turístics, dinamitzadors esportius per a la platja d'Empuriabrava, agents cívics i agents de Policia Local interins per a l'estiu (aquest s'iniciarà properament).

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ofereix 14 places, amb contractes de durada d'entre un mes i mig i tres mesos, a les quals es pot optar si s'han complert els 16 anys i s'està en possessió del títol de graduat escolar:

  • 5 places d'agent cívic
  • 3 places auxiliar informador turístic
  • 3 places de dinamitzador esportiu
  • 3 places d'agent de la Policia Local

Les persones que hi estiguin interessades poden consultar les bases a l'apartat d'Oferta Pública de Treball del web municipal. Per presentar la sol·licitud es pot fer de dues maneres: de forma presencial a les oficines de l'OMAC (demanant cita prèvia a través del web de l'Ajuntament o trucant al telèfon 972250426); o de forma telemàtica, si es disposa de certificat digital. En aquest procés es pot fer ús del servei de suport OAC 360, actiu de 8 h a 20 h de dilluns a divendres.

La inscripció al procés selectiu té un cost de 20€, que es pot pagar presencialment a l'OMAC, demanant una carta de pagament o fent una transferència bancària. Finalment cal estar pendent d'aparèixer al llistat d'admesos i superar una prova abans de presentar els mèrits.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent