Segueix-nos a les xarxes socials:

Borrassà

L'església de Borrassà es tenyeix de blau per l'Autisme

Es tracta d'una acció per la campanya «Light it up blue» de l'organització Autism Speaks

L'església de Borrassà es tenyeix de blau per l'AutismeAJUNTAMENT DE BORRASSÀ

Divendres 2 d'abril, Borrassà ha afegit el seu granet de sorra a visibilitzar l'Autisme tenyint l'església de Sant Andreu de color blau. El poble ha il·luminat el seu campanar i la façana de l'edifici sumant-se a la campanya «Light it up blue», en què s'il·luminen d'aquest color edificis i monuments per sensibilitzar a la població sobre els transtorns de l'espectre de l'autisme (TEA). És una iniciativa de l'organització Autism Speaks i que es pot seguir a les xarxes socials amb les etiquetes #LIUB #IluminadeAzul #DiaMundialAutismo.

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Autisme, molts altres municipis de Catalunya també han seguit aquesta iniciativa per han contribuit a conscienciar d'aquest transtorn i solidaritzar-se amb les persones afectades i les seves famílies.

Comissaries de Mossos d'Esquadra durant la il·luminació. CME

D'altra banda, no només s'han il·luminat edificis emblemàtics sinó que també s'ha traslladat aquesta acció a altres àmbits com ara als Cossos de Mossos d'Esquadra de Catalunya, els quals han tenyit les seves comissaries de color blau.

Prem per veure més contingut per a tu