30 de març de 2021
30.03.2021
L'Empordà
ENTREVISTA
Ajornem l'entrevista dels lectors a l'alcaldessa de Roses per motius personals
Castelló d'Empúries

La biblioteca de Castelló ofereix els tastets TIC

És una nova proposta formativa amb l'objectiu de minimitzar l'escletxa digital i millorar les competències tecnològiques entre la ciutadania

30.03.2021 | 18:06
La biblioteca de Castelló ofereix els tastets TIC

Amb l'objectiu de minimitzar l'escletxa digital i millorar les competències tecnològiques entre la ciutadania, el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona disposa d'un pla de formació en "Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) 2021 per als usuaris de les biblioteques públiques de les comarques gironines.

La biblioteca Ramon Bordas i Estragués és un dels equipaments que forma part d'aquest projecte, oferint diversos tastets en TIC per als nostres usuaris. Es pot aprendre informàtica en general o utilitats diverses com ara buscar feina, fer gestions a Internet, edició d'imatges, xarxes socials, mòbils, etc.

Enguany proposen els següents tallers. Quatre cursos monogràfics, de 3 hores cadascun sobre:

Iniciació a la cerca de feina. 6 d'abril a les 10 h.
La nostra salut i les noves tecnologies. 11 de maig a les 10 h.
Àlbum digital. 26 de maig a les 10 h.
La informació al núvol: Google Drive. 9 de juny a les 10 h.
I de cara al setembre, està previst realitzar un curs més intensiu de Processadors de textos, que tindrà una durada de 9 hores, repartits en 3 dies.


Aquests tallers són totalment gratuïts pels usuaris de la biblioteca i les places són limitades. Per això cal realitzar la inscripció prèvia a la Biblioteca presencialment o bé a través del telèfon 972 250611 o del mail biblioteca@castello.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent