Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Roses dona suport als restaurants amb una nova campanya de cuina

La Taula de Gastronomia de l'Associació d'Empresaris Roses-Cap de Creus ha ideat la iniciativa

Roses dona suport als restaurants amb una nova campanya de cuinaEMPORDÀ

Roses ha inaugurat una campanya creada per la Taula de Gastronomia de l'Associació d'Empresaris Roses-Cap de Creus que té l'objectiu d'oferir als vilatans i també als visitants plats, tapes i menús elaborats amb productes de cada estació de l'any. Ara toca, per tant, cuina de primavera. Els restaurants s'han preparat, per a l'ocasió, per fer creacions culinàries amb productes de temporada i exclusius. S'han sumat a aquesta nova iniciativa promocional, Cal Campaner, Can Cervera, El Caimán, El Cerdanya, Els Pescadors, Falconera, Gozos Mundanos, La Bodega, L'Àncora, Pizzeria da Brix, Rocfort, Rom i Santa Llúcia.

La cuina de primavera estarà activa a RosesI la varietat de productes d'aquesta època de l'any que es poden trobar a prop dels fogons d'aquests restaurants és força extensa: sardines, lluç, maduixes, sèpia, seitons, vaca de l'Empordà, conill, verdures, carxofes, gambes, escórpora, tonyina, verat, orada, alvocat, llimona, pollastre, porc, espinacs, calçots, anxoves, clavellada, sonsos, gambetes, espàrrecs, faves, taronja, llorer, favetes, fruits de primavera, pèsols i porros.

L'estratègia de promoció gastronòmica va lligada, sens dubte, al suport a un sector, el de la restauració, que aquest darrer any ha estat castigat per les estrictes mesures sanitàries. La Taula de Gastronomia de l'Associació d'Empresaris Roses-Cap de Creus ha volgut, a través d'aquesta campanya, valora no només la cuina de proximitat, del territori, de qualitat, sinó la professionalitat dels restaurants del municipi. La campanya es planteja com un impuls a la recuperació del sector de l'hostaleria, però també com una iniciativa en què els principals beneficiats seran les persones que tinguin l'oportunitat de degustar aquesta cuina de temporada.

Prem per veure més contingut per a tu