12 de gener de 2021
12.01.2021
L'Empordà
Roses

L'Ajuntament de Roses consensua les campanyes gastronòmiques amb el sector

La primera cita prevista és la Fira de la Rosa, del 3 al 6 de juny i, després, n'hi ha programades tres mes

12.01.2021 | 16:02
El regidor Fèlix Llorens durant la reunió telemàtica.

Aquest dimarts ha tingut lloc una reunió telemàtica entre l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses i el sector de la restauració, amb l'objecte de consensuar el calendari d'accions gastronòmiques que es realitzaran al llarg d'aquest any 2021. La reunió ha estat conduïda pel regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, i hi han participat un total de 22 restauradors.

Les accions i dates establertes, sempre condicionades a què les restriccions i mesures que s'estableixen per raons sanitàries així ho permetin, començaran el mes de juny.

El calendari del 2021

Fira de la Rosa: del 3 al 6 de juny, que inclourà les campanyes gastronòmiques "1000 Roses a Roses" (es posarà a votació entre els participants d'altres anys la durada de la mateixa, que enguany podria passar dels 14 dies a 10 o 7 dies), i Còctels de Roses.

Ruta de les Tapes de Roses: del 17 al 26 de setembre.

Fira de la Cervesa: del 8 al 12 d'octubre, incloent la proposta "Menú maridat"

Festivalet de Roses: del 12 al 14 de novembre, que inclourà el Menú del Festivalet

Per últim, està pendent d'acabar de consensuar la realització de la campanya "Vine a fer el vermut a Roses", que podria tenir lloc a partir de finals de novembre, fent-la coincidir amb la campanya de Nadal.

Un altre dels punts tractats entre els participants a la reunió ha estat la configuració dels diferents menús que s'oferiran durant les diferents campanyes, els quals s'ha establert que hagin d'incloure producte de temporada. A més, s'estan estudiant possibles accions vinculades als diferents esdeveniments, pensats específicament per a bars.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent