L’Ajuntament de Figueres ha obert diferents processos de convocatòria per a la selecció de personal. Un d'aquest és per a tècnic per a coordinar el projecte de museïtzació de la casa natal de Salvador Dalí, també es vol crear una borsa de treball per a tècnic especialista delineant, per a tècnics superiors del grup A, auxiliars d’administració general i d’arquitecte.

Les convocatòries publicades són:

  • Selecció d'un/a tècnic superior (A1) per al Museu de l'Empordà amb règim laboral temporal i formació d'una borsa de treball per a la cobertura de possibles vacants a l'Ajuntament. L'objectiu d'aquesta convocatòria, de concurs oposició lliure, és coordinar el projecte de museïtzació de la casa natal de Salvador Dalí.
  • Constitució d'una borsa de treball de tècnic especialista delineant. Per a cobrir possibles vacants, estarà vigent dos anys.
  • Constitució d'una borsa de treball de tècnics/ques superiors del grup A (subgrups A1 i A2). Cobrir suplències, vacances, baixes, programes temporals, acumulacions de tasques o necessitats concretes com a personal funcionari interí o laboral de durada determinada. Termini de presentació d'instàncies del 4 al 13 de desembre de 2020, ambdós inclosos.
  • Constitució d'una borsa de treball d'auxiliars d'administració general: Termini de presentació instàncies del 4 al 23 de desembre de 2020, ambdós inclosos.
  • Selecció d'un/a tècnic mig en activitats econòmiques (A2) i formació d'una borsa de treball: Termini de presentació instàncies fins al 17 de desembre de 2020, dia inclós.
  • Selecció d'un arquitecte en règim d'interí (concurs oposició lliure) i formació d'una borsa de treball: Termini de presentació instàncies fins al 17 de desembre de 2020, dia inclós.

Les bases de cada convocatòria es poden consultar al web de l'Ajuntament www.figueres.cat