L’Ajuntament de Figueres no cobrarà la taxa d’escombraries als centres d’estètica i altres negocis similars que degut a les restriccions decretades per la Generalitat per la Covid-19han hagut d’aturar la seva activitat. Per tal de tramitar la devolució de la part proporcional als dies d’aturada, hauran de fer una sol·licitud presentant una instància al consistori.

Pel que fa als bars i restaurants que també s’han vist obligats a aturar la seva activitat, no se’ls ha girat el rebut del quart trimestre de la tarifa d’escombraries, que se’ls regularitzarà en funció del temps que hagin estat obligats a tenir el negoci tancat. També es prorrogarà el no cobrament de la taxa d’ocupació de la via pública mentre durin les mesures restrictives.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, explica que “en un moment excepcional com el que estem vivint és imprescindible el suport a tots els negocis, bars i restaurants de la ciutat que estant patint les restriccions. Cal posar-los facilitats perquè puguin tirar endavant”.