07 de octubre de 2020
07.10.2020
L'Empordà
Castelló d'Empúries

L'equip de govern de Castelló d'Empúries publica la seva agenda institucional

Des d'avui, es poden consultar tots els actes programats dels regidors al web municipal

07.10.2020 | 16:50
L'agenda online està disponible al web de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries fa un exercici més de transparència vers la seva acció municipal i des d'avui permet consultar online l'agenda institucional de l'alcalde i dels regidors de l'equip de govern.

A l'agenda, que es troba en l'apartat de l'equip de govern del web municipal, s'indiquen les activitats ja celebrades així com aquelles programades per a la seva propera realització. En els calendaris de cada regidor/a i de l'Alcalde es mostren tots els actes oficials que tenen repercussió en compliment de la seva missió institucional i també les reunions i audiències mantingudes.

L'agenda es troba en l'apartat de l'equip de govern del web municipal

Amb aquesta acció es dona compliment a un dels punts del Codi de Conducta dels Alts Càrrecs de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, assumit per tots els càrrecs electes del nostre Ajuntament, que estableix que s'ha de publicar en el portal de transparència les entrevistes i reunions o actuacions similars, amb persones físiques o jurídiques que siguin considerats grup d'interès, d'acord amb el que preveu la llei de transparència i la normativa de desplegament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent