Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

L'emprenedor rosinc Mohamed El Amrani figura entre els 120 joves líders del futur

Una consultora ha analitzat els valors de les noves generacions de líders socials de llengua hispana i portuguesa

L'emprenedor rosinc Mohamed El Amrani figura entre els 120 joves líders del futurEMPORDÀ

L'emprenedor rosinc Mohamed El Amrani figura en el llistat dels 120 líders del futur de parla hispana i portuguesa que ha elaborat la consultoria global de comunicació i assumptes públics Llorente y Cuenca, amb la col·laboració de Trivu. D'entre aquests elegits, ell és un dels deu de l'Estat espanyol. Mohamed El Armani ha manifestat públicament que per a ell és un honor formar part de la llista dels 120 joves líders del futur.

Llorente y Cuenca i Trivu han portat a terme una investigació pionera en tècniques de processament lingüístic i intel·ligència artificial per analitzar de què parlen, de què escriuen, com pensen i quins són els valors de les noves generacions de líders socials de llengua hispana i portuguesa.

Tenint en consideració la definició de líder transformacional, aquell que compta amb un propòsit, de naturalesa mobilitzadora i amb una capacitat d'influència, la consultora ha desenvolupat un llistat que identifica 120 joves que estan cridats a ser Future Leaders, i entre ells hi ha Mohamed El Amrani. Llorente y Cuenca el presenta com a emprendedor, comunicador i activista social català-marroquí; a més de fundador de la Xarxa de Convivència de Roses.

La llista té un abast mundial tenint en compte que hi figura una generació de joves d'Espanya i de Portugal, però també d'Argentina, Perú, els Estats Units, Xile, Equador, Brasil, Colòmbia, República Dominicana, Panamà i Mèxic.

Prem per veure més contingut per a tu