09 de juliol de 2020
09.07.2020
L'Empordà
Roses

Un any més, Roses es mulla per l'esclerosi múltiple

El 13 de juliol la piscina acollirà la campanya solidària 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

09.07.2020 | 12:12
Campanya de sensibilització.

El dilluns dia 13 de juliol, de les 7 a les 22h, la Piscina Municipal de Roses acollirà per catorzè any consecutiu la jornada 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' en benefici de les persones afectades d'esclerosi múltiple, una malaltia neurològica del sistema nerviós central.

Un Mulla't diferent

Enguany, per les mesures Covid-19, no es podrà fer un ús lliure de la instal·lació, i tampoc es podrà organitzar la jornada recreativa amb inflables que es programava a la tarda. Tothom, això sí, es podrà apropar a la Piscina i adquirir una entrada puntual per nedar, comprar marxandatge Mulla't o fer un donatiu.

D'aquesta manera, tota la recaptació d'entrades puntuals d'aquest dia es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple i d'aquesta manera es col·laborarà a millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen i a donar suport a la recerca.

Marxandatge i donacions

Durant tota la setmana, del dilluns 13 al dissabte 18 de juliol, hi haurà la venta de material Mulla't, amb un disseny ben original i exclusiu: samarretes, bosses, tovalloles, gorres€ També es podran fer donatius a la bústia del Mulla't que trobareu a la mateixa instal·lació.

L'any passat, a la Piscina de Roses, es va assolir una recaptació de 856,60 €.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent