L'Ajuntament de Vilajuïga informa que el termini per presentar ofertes per la gestió del bar de la Piscina Municipal per la temporada 2020 ja està obert i que les proposes es podran presentar fins al proper 29 de juny.

El plec de clàusules contempla l'explotació del servei de bar i la neteja dels vestidors, a banda de les operacions diàries de manteniment de la piscina i el control d'accés. La previsió és que la zona de bany de la Piscina Municipal estigui oberta de dilluns a diumenge d'11 a 20h, i les dates d'obertura i tancament s'acabaran concretant en els propers dies.

La durada del contracte serà d'un any, prorrogable per anualitats fins a 4 anys. A més, el preu a pagar per la gestió del servei a l'Ajuntament serà d'un mínim de 600 euros per any, encara que per la temporada 2020 s'ha decidit aplicar una bonificació del 50% i cobrar només 300 euros per tal de reactivar les activitats municipals arran de l'impacte de la Covid-19.

Mesures de seguretat

Davant d'aquest moment d'excepcionalitat, l'Ajuntament de Vilajuïga vetllarà per poder obrir les instal·lacions de la Piscina Municipal amb totes les condicions de neteja i desinfecció. Per això es farà arribar a l'adjudicatari del servei tota la documentació relativa a les recomanacions per la reobertura de l'activitat en piscines després de la crisi de la Covid-19 facilitada pel Ministeri de Sanitat i se'n comprovarà la seva aplicació, així com que es realitzin les desinfeccions amb els productes indicats.