El dimecres 27 de maig al consistori de Vilafant va tenir lloc l'entrega de premis de la 10a Vilafant Vila Educadora, que s'havia de celebrar el passat 21 de març. En un acte regit per la nova normalitat, es van premiar 4 alumnes vilafantencs.

Per una banda es van entregar les VII Beques d'Excel·lència, un premi destinat a premiar la virtut dels alumnes de Vilafant. En aquesta edició els premiats van ser 3 alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Vilafant, l'Ada Rigall, en Pep Güell i la Rosa Colomer. Els joves van rebre les corresponents beques, de 350 € per complementar i ajudar els seus estudis. I en reconeixement dels seus esforços acadèmics, 7 alumnes van rebre un diploma: Paula Cifuentes, Marina Aguilar, Ariadna Salellas, Marc Corona, Vera Martínez, Aina López i Alèxia Davínia.

Per altra banda, es va fer entrega d'una bicicleta a la guanyadora del VI Concurs de Cartells de Vilafant Vila Educadora, Lia de la Llave. Es tracta d'una alumna del 4t curs de l'escola Sol i Vent, que va presentar l'obra "Reciclar Junts és millor". Enguany la temàtica de les obres era lliure però es valoraven els dibuixos que promoguessin els valors educatius i l'escola que els alumnes desitjaven tenir.

La guanyadora de la bicicleta.

Durant l'acte, l'Institut de Vilafant va premiar 3 alumnes amb diplomes al Millor Treball de Recerca. Els premis es van entregar de la ma de: Susana Crespo, en representació de l'AMPA i en Jordi Montero, director del centre. La cerimònia d'entrega de premis va ser presidida per l'Alcaldessa, Consol Cantenys i la Regidora d'Educació, Montse de la Llave.

Els premiats pel seu treball de recerca