LaClerch anima a tots els veïns i veïnes de la ciutat a participar en un nou concurs que han ideat amb motiu de les Fires i Festes de la Santa Creu, que enguany es viuen d'una manera diferent a causa del confinament pel coronavirus. Com cada any, l'entitat s'eforça per fer "creus de maig amb contingut, i aquest any hem volgut fer una proposta participativa i en concordància amb la situació", tal com expliquen.

En aquesta ocasió, el consistori proposa elaborar a casa una creu de maig. La recompensa pels guanyadors és un llibre per valor de 25 euros, que es podrà adquirir a través del portal llibreriesobertes.cat. A més, també s'obsequiarà als guanyadors amb tres llibres del servei de publicacions de l'Ajuntament de Figueres i una planta gentilesa del Gremi de Floristes.

#creudemaig2020

La participació al concurs és molt senzilla. Una vegada ja s'ha elaborat la pròpia creu, amb qualsevol material, el repte consisteix a fotografiar-la i penjar la imatge al Facebook i/o a l'Instagram amb l'etiqueta #creudemaig2020. A més, al post també cal etiquetar La Clerch.

Les vuit creus que comptin amb més likes als posts de les xarxes socials seran els guanyadors del concurs. El temps límit per a participar és aquest diumenge 3 de maig.