24 de abril de 2020
24.04.2020
L'Empordà
Roses

La Policia Local de Roses edita un vídeo informatiu amb recomanacions a seguir durant el ramadà

Entre d'altres, expliquen que les celebracions familiars s'hauran de fer en la intimitat sense reunir persones alienes a les que conviuen al domicili

24.04.2020 | 11:01
La Policia Local de Roses edita un vídeo informatiu amb recomanacions a seguir durant el ramadà

Aquest divendres 24 d'abril, s'inicia la celebració del mes del ramadà. Davant la nombrosa comunitat musulmana resident a Roses, la Policia Local ha editat un vídeo informatiu recordant les mesures i recomanacions que calen seguir amb motiu de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

La informació, realitzada en vídeo per facilitar la seva difusió per xarxes socials, ha estat editada en català, amazic i darija, i segueix les recomanacions de la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

D'aquesta manera, es recorden recomanacions com la supressió de tota activitat pública o col·lectiva als centres de culte, normes de desplaçaments durant l'estat d'alarma, o que les celebracions familiars com l'iftar (trencament del dejuni diari), s'hauran de fer en la intimitat sense reunir persones alienes a les que conviuen habitualment al mateix domicili.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent