El grup de Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Figueres han informat que, davant l'emergència sanitaria pel Coronavirus, es posen a disposició de les persones vulnerables, «ens oferim a fer les tasques de la compra o encàrrecs per evitar que hagin de sortir de casa».

En aquest sentit, fan una crida a qui conegui gent gran o a qui necessiti un cop de mà, perquè contactin a través de WhatsApp (608521861) o bé per les xarxes socials d'Instagram i Twitter a @joventfigueres.

La portaveu figuerenca, Carla Andreu, ha volgut recordar que «això no va de partits i si hi ha algú s'hi vol sumar, estarem encantats».

També a Viladamat, on els joves del poble han proposat que «Veient aquesta situació que estem vivint a hores d'ara, els joves ens proposem a cuidar mainada i/o gent gran si necessita qualsevol cosa, a més a més, afegint que no tenim classes nosaltres»

Així mateix, l'equip de govern del municipi també s'ha posat a disposició de qui necessiti qualsevol ajuda provocada per l'estat d'emergència sanitària a través del telèfon 627707883.